Bestyrelse

Bestyrelse


Thorsten Manewald

Steuerberater


Efter en uddannelse til Steuerfachangestellter og Bilanzbuchhalter blev jeg beskikket som Steuerberater i 1995. Fra 1996 til 2013 drev jeg sammen med mine partnere skattekontoret DanRevision i Flensburg-Handewitt. Mange års erfaring danner grundlaget for mine færdigheder omkring dansk-tyske forretnings- og koncernforhold.
For mig er det en stor fornøjelse at samarbejde med skandinaviske og især danske virksomheder. Min danske kone har lært mig at elske sprog, land, mennesker og humor. Jeg er passioneret trommeslager og mødes en gang om ugen med et par ligesindede.

tm@tyskrevision.com

Christian Kuth

Steuerberater


Efter et studie i driftsøkonomi i Köln og en ansættelse hos Deloitte blev jeg beskikket som Steuerberater i 2006. I 2009 blev jeg partner i DanRevision. Mine kompetencer ligger i rådgivningen af investorer i vedvarende energi, beskatning af personselskaber og rådgivning omkring ejendom og kapitalanlæg.
Jeg er gift og har en lille søn og i min fritid er jeg passioneret sejlsportsmand. I 2012 sejlede jeg Skandinavien rundt ene mand i tre måneder.
ck@tyskrevision.com

Benjamin Julius Feindt

Steuerberater


Inden jeg i 2010 blev partner i DanRevision studerede jeg driftsøkonomi i Giessen og afsluttede studiet som Diplom-Kaufmann. Jeg blev beskikket som Steuerberater i 2010. Jeg er forfatter af en fagbog om businessplaner, som 2013 var i de Top 100 bestseller hos Amazon. Mine kompetenceområder er investering i fast ejendom, virksomhedsetablering og den skattemæssige rådgivning af læger.
Jeg er ung familiefar og mine fritidsinteresser er samfundsmæssigt engagement, sejlsport og musikspil.
bjf@tyskrevision.com

Gunnar Tessin

Statsautoriseret revisor


Siden 1978 er jeg statsautoriseret revisor. Jeg har været partner først hos Deloitte, senere i KPMG. Fra 2006 til 2010 var jeg administrerende direktør i det Tysk-Danske Handelskammers Serviceselskab i København.
Jeg rådgiver tyske virksomheder om dansk skat og underviser studerende og virksomhedsledere i revisionsemner.

Jeg er en typisk grænsegænger – bosiddende på den ene side af grænsen og med arbejde på den anden side.
gt@tyskrevision.com