19.01.2015
Tysk selvangivelse 2014: Lav din selvangivelse hurtigt, hvis du forventer en høj refundering

Hvis du forventer en høj refundering af din betalte indkomstskat, bør du aflevere din selvangivelse for 2014 hurtigst muligt. Skattemyndighederne bearbejder normalt selvangivelserne efter modtagelsesdato. De første selvangivelser indgår ofte hos skattemyndighederne allerede i december måned i det vedrørende år.

Ud fra vores erfaring ved vi, at bearbejdelsen af selvangivelsen 2014 ofte først starter i marts 2015, på grund af nødvendigt teknisk forarbejde. Hvis du afleverer selvangivelsen tidligt, kan du i reglen regne med både fastsættelse og refundering i april 2015.

Generelt gælder den 31. maj 2015 som afleveringsfrist for selvangivelsen for 2014. Personer, som har en revisor, har en almen fristforlængelse indtil den 31. december 2015. Den gennemsnitlige refundering lå i 2015 ifølge Stiftung Warentest ved ca. 900 EUR.

 

Benjamin J. Feindt

Steuerberater

Relaterede nyheder

Fælles julepause i teamet under strålende vintervejr!

Fælles julepause i teamet under strålende vintervejr!

Hvilken fantastisk onsdag morgen! ❄️🎄 Onsdag samledes vi som et hold til en særlig morgenmadspause i strålende vintervejr! 🌟 I vores festligt dekorerede pauserum opvarmede vi os med varm frugtpunch og æblepunch. Dertil var der honningkage og brunkager, som virkelig...

læs mere
Klassimo: Klassik i mozartsalen

Klassimo: Klassik i mozartsalen

  Liszt, Schubert og lidt Chopin - en strålende Nicole Rudi præsenterede sig selv i topform for et begejstret publikum i Logenhaus i Flensborg i lørdags. Pianisten introducerede selv de grundlæggende teoretiske aspekter af værkerne på forhånd, og publikum oplevede en...

læs mere