Etablering i Tyskland - fra idé til virksomhed


Etablering i Tyskland - fra idé til virksomhed


Vi har allerede hjulpet en masse danske virksomheder med opstart i Tyskland – skal vi også hjælpe dig?

Opstart af en virksomhed skal ske hos en notar og i handelsregisteret i Tyskland. Det fører til at etableringsprocessen af virksomheder varer længere end i Danmark. Men også retsformen, bankoplysninger og kontorets beliggenhed skal blandt andet være på plads. Ikke desto mindre kan den tyske moms være forvirrende. Der er altså en masse ting der skal gøres opmærksom på, som vi gerne vil hjælpe dig med. I flere år har vi nu hjulpet danske virksomheder på det tyske marked og kender til næsten alle udfordringer, der kan dukke op. Tyske love og regler kan være uoverskuelige, så tøv ikke at kontakte os og vi hjælper dig med dine spørgsmål.

Har du brug for en hurtig genvej til Tyskland med din virksomhed? Med et såkaldt skuffeselskab er det muligt. Det er færdigregistrerede selskaber som er klar til at blive solgt til en ny ejer.

Hvis du planlægger at ansætte medarbejdere i Tyskland, skal de aflønnes hvert måned. Her er der nogle vigtige ting som skal blive opfyldt, som for eksempel socialforsikring eller skattefradrag. Det kan vi hjælpe dig med og være din kontaktperson til lønmæssige spørgsmål.

Vil du kun eksportere til eller udføre ydelser i Tyskland fra og med dit danske selskab? Som regel er en momsregistrering tilstrækkeligt. Det kan vi også hjælpe dig med.

tyskrevision ligger lige på den anden side af grænsen, i Handewitt ved Flensborg, og har nu i to årtier været aktiv på skatteområdet, især i dobbeltbeskatningsoverenskomsten mellem Danmark og Tyskland. Gennem de mange års erfaringer kender vi til næsten alle skattemæssige spørgsmål vedrørende skattesager på tværs af grænsen og har altid et svar parat – hvis ikke, tøver vi ikke at spørge de ansvarlige myndigheder.

Vi er din bro til Tyskland. Så kontakt os i dag og vi finder den rigtige vej til din etablering i Tyskland. Vi ser frem til dig og din forespørgsel.

Kontakt os via mail her Besøg os på vores hjemmeside for flere informationer