Gunnar Tessin

Gunnar Tessin, revisor, cand.merc.


Afgået ved døden december 2017

Bestyrelsesformand og statsautoriseret revisor
i tyskrevision | TR Steuerberater mellem 2014 og 2017
Statsautoriseret revisor Gunnar Tessin er afgået ved døden den 21. december 2017.
Gunnar var en stor personlighed og meget kendt i den dansk-tyske grænseoverskridende skatterådgivning og revision, højt agtet af såvel danske som tyske kollegaer. I Danmark kender næsten alle revisorer Gunnar fra deres uddannelse, som underviser, censor eller dommer ved Revisornævnet. Han har været forbillede og motivator for undertegnede og sikkert også for mange andre kollegaer med sin venlige, imødekommende væremåde og sin store faglige kompetence.

Når Gunnar holdt faglige foredrag, hvilket han ofte og gerne gjorde, var det med professionalitet til fingerspidserne - parret med en stor portion humor. Han kunne fylde de faglige informationer med anekdoter og sjove historier som ingen anden.

Efter forskellige stationer i danske og tyske revisionsselskaber og som direktør for Dansk-Tysk Handelskammers serviceselskab, fik vi i tyskrevision lov til at arbejde sammen med Gunnar Tessin i mange år.

Som bestyrelsesformand og erfaren rådgiver var Gunnar en af hjørnestenene i vores virksomhed. Han formåede at forene sin erfaring og store faglige dygtighed med indgående medmenneskelighed og humor. En pludselig sygdom for mere end et år siden gjorde, at Gunnar ikke kunne varetage sit arbejde og nu er han ikke længere iblandt os.

Vi er taknemmelige for den tid vi fik sammen med Gunnar Tessin og han vil være husket og savnet fremover.

Partnere og kollegaer i tyskrevision | TR Steuerberater

Thorsten Manewald, Januar 2018