Skuffeselskab - hurtig og nem etablering i Tyskland

Skuffeselskab - hurtig og nem etablering i Tyskland


Nogle gange skal en etablering bare gå stærkt, fordi der er opstået en situation, hvor du har brug for en tysk juridisk struktur her og nu. Et tysk selskab skal stiftes hos en tysk notar og registreres i det tyske handelsregister, hvilket kan tage rigtig lang tid og de tyske myndigheder kontrollerer især udenlandske andelshavere meget grundigt.

Hvis du vil afkorte etableringsprocessen, er det en mulighed at købe et tysk skuffeselskab (Vorratsgesellschaft). Et skuffeselskab er et selskab, der er blevet stiftet, for senere at blive aktiveret og det ligger “i skuffen”, indtil det bliver solgt og kan være rammen for en ny virksomhed. Som køber indgår du ingen risici i forbindelse med tidligere forretningsaktiviteter. Et godt skuffeselskab råder over en bankkonto, som udviser selskabets uantastede indskudskapital.

Gennem vores forretningspartnere tilbyder vi færdigregistrerede og nystiftede selskaber, som giver dig adgang til en hurtig og nem etablering i Tyskland. Købsprisen sammensættes af indskudskapitalen og et servicebeløb, som ligger mellem 1.500 EUR og 2.500 EUR.

tyskrevision hjælper dig med at knytte de rigtige kontakter til sælger og tysk notar og vi tager os af de skattemæssige forhold. Endvidere kan vi gennem en samarbejdspartner stille lokaler til rådighed for selskabets hjemsted.


Skuffeselskab - din genvej til Tyskland

 • 1. Information og reservering
  Kontakt os og reserver et skuffeselskab. Samtalen tager ca. 1 time, men det er vigtigt, at du får alle de informationer du har brug for, inden du underskriver en kontrakt.
 • 2. Kontrakter og indblik
  Vi udveksler de informationer, som er nødvendige for at lave kontrakterne. Du får indblik i selskabets komplette bogføring og vi aftaler et møde med den tyske notar og selskabets sælger.
 • 3. Køb af selskab
  Hos notaren får du overrakt alle de dokumenter der vedrører selskabet. Notaren angiver den nye direktør og de nye ejere til handelsregisteret. Købsprisen skal overføres enten til en notarkonto inden mødet (mod gebyr) eller direkte til sælger.
 • 4. Tysk skat
  Vi klarer de nødvendige skattemæssige registreringer.
 • 5. Fordele
  Hurtig etablering af et tysk selskab
  Komplet indbetalt indskudskapital
  Ingen forretningsmæssig aktivitet før køb
  Solide partnere
  Skattemæssig rådgivning om virksomhedsstruktur

Interesse eller spørgsmål?


Du er altid velkommen til at kontakte os per mail eller telefon (+49 461 / 90 90 30 00).
Det første møde er gratis, uforpligtende og selvfølgelig får du rådgivning på dansk.


Vejen til et tysk skuffeselskab

Kontakt:


  Navn (skal udfyldes):

  E-Mail (skal udfyldes):

  Besked: