Vi har fået nyt domicil

Igennem de sidste år er vi vokset og vores kontorlokaler i CITTI-Park i Flensborg er blevet for små, men nu kan vi præsentere vores eget flotte kontor med masser af plads og muligheden for at kunne ansætte flere medarbejdere i takt med virksomhedens udvikling og vækst.

Derfor har vi haft rigtig travlt før jul med at pakke og flytte og vi arbejder stadig på at komme helt på plads i vores nye lokaler i Handewitt. Vi har fyldt 650 flyttekasser + lidt extra, så det har været en hård omgang for vores flyttefirma.

Vi har endnu ikke helt nået at tømme alle kasser, så de kommende dage bliver brugt til at indrette arbejdspladserne. Men vi føler os allerede nu rigtig godt tilpas i de nye, lyse lokaler. Selvfølgelig har der også været tid til hygge og samvær i forbindelse med flytningen. Vi har har fået et par punsch på julemarkedet i Flensborg og vi har både fået morgenmad og hjemmebag på kontoret.

Kig endelig ind til en rundvisning – der er altid kaffe på kanden. Du finder os i 24983 Handewitt, Alter Kirchenweg 85. Vi ligger tæt på motorvejen A7 og du kan parkere direkte foran døren. En vejbeskrivelse finder du her: Vejbeskrivelse. 

tyskrevision, 07.01.2019

Relaterede nyheder