40-års jubilæum: Tillykke til vores kære kollega Birte

I denne måned fejrer vi et helt særligt jubilæum: 40-års jubilæet for vores værdsatte kollega Birte. Hun begyndte sin uddannelse som skattemedarbejder for 40 år siden hos tyskrevisions “tipoldefar” og har siden været med til utallige udviklinger og forandringer – fra virksomhedsopdelinger til ændrede juridiske former. Hun har altid været trofast og loyal over for os og er stadig en uundværlig søjle i vores team i dag.

Hendes faglige ekspertise som skatterådgiver, hendes engagement og hendes varme væsen gør hende til en gevinst for os alle. I sin lange karriere har Birte ikke kun taget sig af mange klienter og opbygget et fremragende omdømme, men har også ydet et væsentligt bidrag til mange kollegers uddannelse og videreuddannelse.

Birte er yderst populær blandt vores kunder, hvilket ikke er så mærkeligt, da hun tager sig af dem med den største professionalisme og dedikation og taler flydende dansk. Hendes kompetente rådgivning og venlige væsen skaber tillid og tilfredshed hos alle dem, der har æren af at arbejde sammen med hende.

For os kolleger er Birte dog meget mere end bare en ekspert på sit felt. Hun er også en værdifuld rådgiver, som altid har et åbent øre for vores bekymringer og giver os venlige råd. Hendes positive energi og vilje til at dele ud af sin viden gør hende til en uundværlig del af vores team.

Kære Birte, vi er vildt stolte af, at du er del af vort team og vi takker dig af hele vores hjerte for dine 40 års støtte, hvad enten det er gennem din faglige ekspertise eller din personlige opmærksomhed. ???

Tillykke med dit 40-års jubilæum, kære Birte!

 

tyskrevision Steuerberatungsgesellschaft GmbH & Co. KG

Relaterede nyheder

Fit gennem efteråret: vores sundhedspakke til teamet 🍏🍵

Fit gennem efteråret: vores sundhedspakke til teamet 🍏🍵

I sidste uge gav vi hos tyskrevision vores team en særlig overraskelse: Efter morgenpausen fandt hver medarbejder en lille boks på deres plads – et boost til sundheden, perfekt til at holde sig frisk og sund til de kommende efterårsdage. 🍂🍁 Nu hvor temperaturerne...

læs mere
Firmaudflugt til Tolk-Schau: En uforglemmelig dag!

Firmaudflugt til Tolk-Schau: En uforglemmelig dag!

I sidste uge startede vi arbejdsugen på en helt anderledes måde – med en fantastisk tur til Tolk-Schau i Schleswig! I det dejligste efterårsvejr udnyttede vi chancen til at tilbringe tid sammen som et team uden for kontoret og for at opleve de mange attraktioner...

læs mere