Om os

tyskrevision - din bro til Tyskland


Etablering i Tyskland – vi er din bro til Tyskland

Gennem flere årtier har vi hjulpet danske virksomheder med deres aktiviteter på det tyske marked – og vi er klar til at hjælpe dig med at komme godt i gang.

Hvis du skal etablere en virksomhed, for eksempel som et GmbH (kapitalselskab) i Tyskland, er der mange ting man skal forholde sig til:

  • Retsform, kontorets beliggenhed og bankoplysninger skal være på plads.
  • Etableringen skal ske hos en tysk notar.
  • Virksomheden skal registreres i det tyske handelsregister.
  • Virksomheden skal momsregistreres.
  • Virksomheden skal registreres hos den tyske skat og kommunen.

Dette kan altså nemt blive en lang proces, men vi hjælper dig gerne på vej med dette, så du kan komme i gang så hurtigt som muligt. Vi ved godt at de tyske love og regler kan være uoverskuelige, så tøv derfor ikke med at kontakte os, så vi kan give dig de svar du har brug for.

Hurtigere genvej med færdigregistrerede selskaber

Har du brug for en hurtig etablering? Det kan vi også hjælpe med, med færdigregistrerede selskaber, som kan blive solgt til en ny ejer med det samme. For flere informationer hertil er du meget velkommen til at kontakte os eller læs mere om færdigregistrerede selskaber her.

At have ansatte i en tysk virksomhed

Hvis der er brug for ansatte i den tyske virksomhed, skal de også aflønnes. I Tyskland er der flere særregler, som skal opfyldes som for eksempel socialforsikringen eller skattefradraget. Derudover er der mulighed for Minijob 450€-ansatte, hvor der igen skal tages hensyn til særlige regler. Læs mere omkring dette her.

Du har andre, mere specifikke spørgsmål?

Uafhængigt af om du er aktiv inden for online handel, vedvarende energi, fast ejendom eller en helt anden branche og gerne vil erobre det tyske marked, så er vi her til at hjælpe dig på din vej til succes i Tyskland.

Og hvem er vi?

Vi er tyskrevision, skatterådgiver lige på den anden side af grænsen i Handewitt. I mere end to årtier har vi været aktive på skatteområdet med fokus på dobbeltbeskatningsoverenskomsten mellem Danmark og Tyskland. Gennem de mange år, som vi nu allerede har været aktive, har vi samlet en masse erfaringer. Derfor kender vi til de fleste skattemæssige spørgsmål vedrørende skattesager på tværs af grænsen og har altid et svar parat til dig. Skulle vi ikke have et svar med det samme, så tøver vi ikke at kontakte de ansvarlige myndigheder direkte, eller benytte os af vores omfangsrige netværk. Vi er din bro til Tyskland.

Kontor Tyskrevision

Vores ydelser:

  • Skattemæssig assistance ved etablering til en fast pris

  • Rådgivning omkring valg af selskabsform

  • Vi tager hensyn til eksisterende selskabsstrukturer i ind- og udland

  • Netværk for iværksættere

  • Koordinering af møder med alle, som er relevante for en etablering i Tyskland


Thorsten Manewald

Thorsten Manewald

Revisor og partner

+49 460860660

Christian Kuth

Christian Kuth

Revisor og partner

+49 460960660

Benjamin J. Feindt

Benjamin J. Feindt

Revisor og partner

+49 460860660