15.06.2015
Tyskland – få fodfæste på Danmarks største eksportmarked

Mange virksomheder vil gerne have gang i eksporten til Tyskland, men står tøvende overfor hvordan de kommer i gang og hvordan de skal organisere sig.

Konferencen skaber overblik over mulighederne i Tyskland – i de 16 delstater-, fordele og ulemper ved forskellige ”entry modes” (agent, forhandler, egen sælger) og afliver nogle af de myter, der er om det tyske marked. Konferencen er målrettet både B2B og konsumentvaremarkedet (B2C) samt turisme erhvervet. Dette gør vi ved at bruge en del af arrangementet på at køre 3 spor – et for hvert område.

Gunnar Tessin holder foredrag om “Hvordan møder man bedst tyskerne? – Kultur, omgangsform, sprog, dresscode mm” ved konferencen “Tyskland – få fodfæste på Danmarks største eksportmarked” på Agerskov Kro og Hotel, Hovedgaden 3 i Agerskov, tirsdag den 16. juni 2015.

Læs mere om programmet hos Væksthus Syddanmark

Relaterede nyheder

Tyskrevision on tour i Amsterdam

Tyskrevision on tour i Amsterdam

Sikke en weekend! En fredag i september, meget tidligt om morgenen, tog hele tyskrevision-teamet til Amsterdam for at deltage i årets firmaudflugt.  Efter en lang, men morsom bustur ankom vi om aftenen til vores fine hotel nær lufthavnen i Amsterdam og fyldte vores...

læs mere
Vi siger tak for 28 år sammen!

Vi siger tak for 28 år sammen!

I dag vil vi gerne dele en særlig begivenhed med jer, som har rørt os alle i virksomheden. Efter stolte 28 år i virksomheden gik vores Mariann i sidste måned på sin velfortjente pension. Mariann var ikke kun en fremragende medarbejder, men også en vidunderlig kollega...

læs mere