Din bro til Tyskland

Skat og revision for danske virksomheder og investorer i Tyskland.

Vi har mangeårig erfaring indenfor grænseoverskridende skatterådgivning. Dette er en stor fordel, når sagerne bliver lidt mere indviklede. Når der skal findes en løsning på din etablering i Tyskland. Når den dansk-tyske dobbeltbeskatningsoverenskomst ikke har et præcist svar på dit spørgsmål, eller når det bliver nødvendigt at kommunikere med de danske eller tyske myndigheder. Når Tyskland eller Danmark har regler og love, som ikke stemmer fuldstændig overens, herunder med de europæiske. Og selvfølgelig er det en stor fordel, at du kan snakke skat, moms, revision og regnskab på dansk med os.

Medarbejderne i tyskrevision er specialiserede i den grænseoverskridende skatterådgivning. Vi taler dansk, kender strukturerne på tværs af grænsen og har de rigtige løsninger parat. Vores specialviden og erfaring deler vi gerne med vores store og små kunder fra alle brancher, og vi deler den meget gerne med dig.

Du er velkommen til at kontakte tyskrevision for yderligere information.

tyskrevision endnu en gang kåret som "fremragende arbejdsgiver”

Ekspertjuryen fra ”Steuerberaterverband Schleswig-Holstein e.V.” (Slesvig-Holstens forening af revisorer) har tildelt os denne pris og roser især vores retfærdige aflønning, vores kollegiale arbejdsmiljø og vores tilbud om fleksible arbejdstider og hjemmearbejde.

For fjerde år i træk deltog tyskrevision i den Tyskland-dækkende online-undersøgelse foretaget af Steuerberaterverband Schleswig-Holstein. Både medarbejdere fra forskellige ansvarsområder og ejere af firmaet blev interviewet. Blandt de emner, der blev dækket, var bl.a. firmaets strategi, digitalisering, fastholdelse af medarbejdere og foranstaltninger til personaleudvikling.

Hvis du er på udkig efter en “fremragende arbejdsgiver” og gerne vil arbejde for en af de bedste tyske revisorer inden for international skatteret, så er du det rigtige sted hos os. Alle aktuelle ledige stillinger finder du på vores karriereside. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

tyskrevision igen blandt de bedste skatterådgivere i 2024

Vi er meget glade for igen at modtage den eftertragtede pris fra den tyske avis ”Handelsblatt”. I 2024 tæller tyskrevision blandt de bedste skatterådgivere i Tyskland.

Omkring 5.000 skatterådgivningsfirmaer deltog i undersøgelsen, og heraf fik 601 tildelt prisen. De skatterådgivere, der har opnået mindst 70 procent af de maksimalt mulige point, er kommet på listen over de bedste.

Udover at rådgive privatpersoner, har vi også gjort det til vores opgave at gøre det så nemt og overskueligt som muligt for skandinaviske virksomheder at komme ind på det tyske marked. Vi har gjort dette med succes i mere end to årtier med vores team på knap 60 medarbejdere.

Tillykke til vores nye skattemedarbejdere Naja og Thekla!

Tillykke til vores nye skattemedarbejdere Naja og Thekla!

Tillykke, Naja og Thekla! 🎉 Vi er stolte og glade for, at vores to elever Naja og Thekla i denne uge bestod deres afsluttende eksamen som skattemedarbejdere med bravour efter tre års uddannelse! 🥳 Jeres hårde arbejde og engagement har båret frugt, og vi er meget glade...

læs mere
Udmærkelse for særligt tysk-dansk engagement

Udmærkelse for særligt tysk-dansk engagement

Ved dette års arrangement ”Wirtschaftstag” i Berlin har Wirtschaftsrat der CDU e.V. udtegnet sektionen Slesvig-Flensborg for sit engagement for et bedre økonomisk samarbejde mellem Tyskland og Danmark. tyskrevision-partner Benjamin Feindt Benjamin Feindt modtog prisen...

læs mere
Grundlovsdag på den danske ambassade i Berlin

Grundlovsdag på den danske ambassade i Berlin

I sidste uge inviterede den afgående danske ambassadør Susanne Hyldelund til sin residens i Berlin for at fejre Grundlovsdag. Ligesom den tyske grundlov understreger den danske grundlov de ufravigelige menneskerettigheder. Grundlovsdag er en helligdag i Danmark. Ved...

læs mere