Festlig indvielse af kontoret i Berlin: Styrkelse af de dansk-tyske økonomiske forbindelser

Nogle gange bliver tingene meget bedre end forventet. Vi havde den enestående mulighed og store fornøjelse at fejre vores kontorpartnerskab med Dansk Industri i Berlin. En særlig ære: Danmarks ambassadør i Tyskland, Susanne Hyldelund, støttede vores åbning sammen med hendes medarbejdere ved at deltage. Hendes tale, der blev holdt i typisk dansk stil, var en brændende appel til det dansk-tyske økonomiske samarbejde. Hun konkluderede: »Åbningen af tyskrevisionskontoret her i Berlin er et yderligere skridt på vores fælles vej mod at styrke de økonomiske relationer mellem Danmark og Tyskland og lette nye samarbejdsrelationer.«  Vi vil gøre vores yderste for at leve op til denne forventning.

Fra tyskrevisionens stamregion ved den danske grænse talte Petra Nicolaisen, medlem af den tyske Forbundsdag og næstformand for den Tysk-Nordiske Parlamentariske Gruppe i den tyske Forbundsdag, om status for det dansk-tyske samarbejde set fra et parlamentsmedlems perspektiv tæt på grænsen. Hendes krav med hensyn til dansk erhvervsaktivitet i Tyskland: » Vi skal skabe incitamenter til flere private investeringer, fremskynde godkendelsesprocesserne og mindske byrderne for vores virksomheder. Vi skal ganske enkelt tage fat om disse teamer.« Også den tyske side lægger stor vægt på et godt samarbejde med naboerne mod nord.

tyskrevision har vejledt danske virksomheder til Tyskland i 10 år og rådgiver på det delvist komplicerede område af tysk skatteret. Vi forsøger imidlertid ikke kun at tale sproget, men også at tilbyde tysk skatterådgivning på dansk vis. Dette skal gøre skridtet til Tyskland lettere og mere forudsigeligt. For at opnå dette arbejder vi sammen med vores netværk. Vi tror på, at grænseoverskridende økonomiske aktiviteter skaber møder, der har positive effekter for de involverede lande, som rækker langt ud over økonomien.

Vi vil gerne takke ambassadør Susanne Hyldelund og hendes team for denne store ære. Også Petra Nicolaisen for hendes indsats inden for det dansk-tyske område. Dansk Industri Tyskland, Hans Wicks og Johanne Castillo Bro, for den fremragende forberedelse og hjælp under alle omstændigheder. Og ikke mindst tak til alle gæster, som vi havde meget dejlige fælles timer med. Vi ses snart i Berlin!

 

tyskrevision Steuerberatungsgesellschaft GmbH & Co. KG

Relaterede nyheder

Grundlovsdag på den danske ambassade i Berlin

Grundlovsdag på den danske ambassade i Berlin

I sidste uge inviterede den afgående danske ambassadør Susanne Hyldelund til sin residens i Berlin for at fejre Grundlovsdag. Ligesom den tyske grundlov understreger den danske grundlov de ufravigelige menneskerettigheder. Grundlovsdag er en helligdag i Danmark. Ved...

læs mere