For fjerde gang i træk: Pris for bedste skatterådgiver i Tyskland

Alle gode ting er fire! Vi glæder os, at Handelsblatt for nylig for fjerde gang i træk udnævnte os til en af de bedste skatterådgivere i Tyskland.

Det Hamborg-baserede analyseinstitut SWI Finance undersøgte næsten 5.000 skatterådgivere og revisorer på vegne af Handelsblatt. Af disse kom 601 skatterådgivere og 115 revisorer med på listen over de bedste. Prisen gives kun til firmaer, der opnår 70 procent eller mere af det samlede antal point i undersøgelsen.

Med et team på næsten 60 medarbejdere er vi hos tyskrevision fuldt engagerede i at støtte virksomheder af alle størrelser og brancher i deres aktiviteter i Tyskland. Ud over traditionelle opgaver som udarbejdelse af årsregnskaber, selvangivelser, lønregnskab, finansbogholderi og skatterådgivning brænder vi for at gøre det så nemt som muligt for skandinaviske og især danske virksomheder at komme ind på det tyske marked. Men det er ikke alt – vi brænder også for at støtte privatpersoner som grænsependlere eller expats i deres grænseoverskridende aktiviteter. Alt dette har vi gjort i over 20 år og med stor fornøjelse! En afgørende faktor for vores succes er vores evne til at rådgive vores kunder på deres modersmål og vores stærkt danske virksomhedskultur.

Vi er særligt glade for, at udnævnelsen som “Tysklands bedste skatterådgiver”, givet af Handelsblatt, allerede er den anden anerkendelse for tyskrevision i år! I begyndelsen af året blev vi anerkendt som en “fremragende arbejdsgiver 2024” af den slesvig-holstenske skatterådgiverforening.

Klik her for at læse den tilsvarende artikel om prisen som fremragende arbejdsgiver.

 

tyskrevision Steuerberatungsgesellschaft GmbH & Co. KG

Relaterede nyheder