Om os

Vi har specialiseret os i international skatteret og hjælper virksomheder, investorer og privatpersoner, der dagligt krydser den tysk-danske grænse med at håndtere deres organisatoriske og skattemæssige bekymringer.

Vores mål er at finde de optimale løsninger for den enkelte kunde, og sikrer dig en  eksekverbar løsning. Vi er gode til at forklare dig om dine muligheder og potentiale med et enkelt sprog, så vores kunder kan forstå det. Derudover er din tilfredshed naturligvis det vigtigste for os.

Vores ekspertiseområder er:

  • Skatterådgivning i Tyskland og på tværs af grænser i Danmark
  • Etablering af virksomheder i Tyskland (og Danmark)
  • Hurtig etablering med færdigregistrerede selskaber
  • Skattesager for privatpersoner
  • Vedvarende energi
  • Online handel
  • Rådgivning med investeringsselskaber, f.eks. på fast ejendom i Tyskland
  • Rådgivning om tyske datterselskaber af danske (udenlandske) virksomheder fra alle sektorer i Tyskland
  • Rådgivning med danskere, der vil gøre sig selvstændige i Tyskland
  • Vi finder svar på selv de mest komplekse skattespørgsmål

Vores medarbejdere rådgiver udførligt, hvorved vi prøver ikke at tale ”skattejargon”. Vi siger altid: fra praksis til praksis. Vi tager os derfor gerne tid til blot at forklare al information skriftligt og mundtligt.

Vi har allerede støttet virksomheder i brancher som produktion, engros- og detailhandel, logistik, reklame/trykning og mange flere. Så hvis du leger med ideen om at etablere en virksomhed i Tyskland, så fortæl os om dine planer og ønsker ved at ringe til os eller via e-mail.

Det er derudover vigtigt for os at støtte frivilligt arbejde. Vi er derfor glade for at dele vores viden også her.

Hurtig etablering med færdigregistrerede selskaber

Nogle gange skal det bare gå stærkt. Hvis du har brug for et fuldt registreret selskab her og nu, kan du overtage det hos os inden for et par dage og komme i gang med det samme.

For mere information, kontakt os venligst og læs mere om færdigregistrerede selskaber her.

Månedlig lønafregning for ansatte i tyske virksomheder

Virksomheder, der har ansatte i Tyskland, skal sikre at de betaler lønningerne korrekt. Forskellige særlige regler gælder i Tyskland, for eksempel vedr. social sikring eller skattefradrag. Derudover er der særlige regler for mini-jobbers, som skal overholdes. Vi er glade for at hjælpe dig med disse opgaver. Kontakt os hvis du har spørgsmål angående dette

Har du andre, mere specifikke spørgsmål?

Uanset om du er aktiv inden for onlinehandel, vedvarende energi, fast ejendom eller en anden branche og gerne vil erobre det tyske marked, hjælper vi dig gerne. Stil trygt dine spørgsmål til os og vi vil besvare dem i henhold til dine planer.

Hvem er vi?

Vi er tyskrevision, et skatterådgivningsfirma, der ligger lige ved grænsen til Danmark. I næsten tre årtier har vi med succes arbejdet som konsulenter på tværs af grænsen og har specialiseret os i rådgivning indenfor dette område. Vi er desuden ved at skrive kommentar for den kommende nye udgave af dobbeltbeskatningsaftalen mellem Danmark og Tyskland.

I de mange år, vi har været aktive, har vi allerede fået en masse erfaring og har derfor næsten altid et svar på dine skattespørgsmål parat, især med hensyn til spørgsmål om skattesager på begge sider af grænsen. Skulle vi ikke have et svar klar til dig med det samme, tøver vi ikke med at kontakte de ansvarlige myndigheder direkte eller involvere vores omfattende netværk.

Med vores næsten 50 ansatte arbejder vi hver dag for at opnå det bedste for vores kunder. Vores succes opstår i et team, hvorfor vi kultiverer den skandinaviske måde at håndtere hinanden på. Alle i teamet henvendes til det “respektfulde du”, og vi kommunikerer åbent og på en venlig måde. Vi stoler på hinanden og hjælper altid hinanden. Vi ser alle hinanden dagligt, så vidt muligt, i vores morgen- og frokostpause.

For at få en god balance mellem arbejde og privatlivet, styrkes holdets samhørighed via udflugter, aktiviteter og festligheder. Blandt andet tog vi til gokart og sejlede kano sammen, ligesom vi har startede vores egen bordfodboldturnering og spiller minigolf. Ikke at glemme, er vores firmature, for eksempel til København og Berlin, såvel som festligheder, som julefest eller firmafest. Vi lægger også stor vægt på vores medarbejderes sundhed og tilbyder dem derfor mange sundhedsfremmende foranstaltninger såsom rygtræning og massage. Derudover deltager nogle kolleger hvert år i et team i løbebegivenheder, der er organiseret både eksternt og internt.

Vi støtter også adskillige regionale hold inden for håndbold og fodbold. Siden 2020 har vi også organiseret interne løbebegivenheder og doneret til ungdomsbrandvæsenet i Handewitt baseret på kilometerløb. Det er vigtigt for os at fremme den næste generation ved at gøre det, de nyder at gøre i deres fritid.

Vi støtter ikke kun den næste generation her – i flere år har vi understøttet vores sponsorerede barn Mlando og landsbyen Matsanjeni i Swaziland.

Som virksomhed ønsker vi at tage ansvar i samfundet. Med vores daglige opgaver forsøger vi altid at bevare naturens ressourcer gennem forsigtig opførsel. Dette inkluderer blandt andet bevidst brug af papir, elektricitet, vand og varme. For eksempel er det vores mål, så vidt det er muligt i Tyskland, at behandle vores opgaver digitalt for dermed at spare på vores papirforbrug.

Thorsten Manewald
Thorsten Manewald
Benjamin J Feindt

Vores ydelser

Skattemæssig assistance ved etablering til en fast pris

Rådgivning omkring valg af selskabsform

Vi tager hensyn til eksisterende selskabsstrukturer i ind- og udland

Netværk for iværksættere

Koordinering af møder med alle, som er relevante for en etablering i Tyskland