Skattemæssige og juridiske spørgsmål ved e-handel i Tyskland

 Den 17. november 2016 inviterer IHK Flensburg til arrangementet: “Parat til det dansk-tyske marked”, som denne gang handler om “Potentiale i grænseoverskridende e-handel”.

Der er fortsat stor vækst i tysk e-handel og det tyske marked med over 80 millioner potentielle kunder udgør et kæmpe potentiale for danske virksomheder. For at have succes på det tyske marked er det vigtigt at have kendskab til gældende tyske regler om skat og jura.

Benjamin J. Feindt belyser i workshoppen “Gældende lovgivning og betingelser” på skattemæssige forhold ved e-handel i Danmark og Tyskland.

Du kan læse mere om arrangementet her: IHK Flensburg

Det er muligt at tilmelde sig online.

tyskrevision | TR Steuerberater, 19.10.2016

Kontakt: Benjamin J. Feindt, Steuerberater & Partner, mail: bjf(at)tyskrevision.com

Relaterede nyheder

Tyskrevision on tour i Amsterdam

Tyskrevision on tour i Amsterdam

Sikke en weekend! En fredag i september, meget tidligt om morgenen, tog hele tyskrevision-teamet til Amsterdam for at deltage i årets firmaudflugt.  Efter en lang, men morsom bustur ankom vi om aftenen til vores fine hotel nær lufthavnen i Amsterdam og fyldte vores...

læs mere
Vi siger tak for 28 år sammen!

Vi siger tak for 28 år sammen!

I dag vil vi gerne dele en særlig begivenhed med jer, som har rørt os alle i virksomheden. Efter stolte 28 år i virksomheden gik vores Mariann i sidste måned på sin velfortjente pension. Mariann var ikke kun en fremragende medarbejder, men også en vidunderlig kollega...

læs mere