Tyske kunder interesserer sig for mindre virksomheders balancer

I Tyskland offentliggøres bestemte virksomheders årsregnskaber i det tyske Statstidende, Bundesanzeiger. Dette gælder specielt for selskabsformerne GmbH, UG, GmbH & Co. KG. Enhver kan gratis og uden registrering søge og finde oplysninger om virksomheder i www.bundesanzeiger.de.

I Bundesanzeiger bliver virksomheders årsregnskaber efterspurgt 42 millioner gange om året; 80% af søgningerne handler om mindre virksomheder. Statistisk set bliver hvert årsregnskab opsøgt 38 gange pr. år (kilde: www.bundesanzeiger.de, Bereich Daten und Statistiken). Ifølge en forespørgsel hos Bundesanzeiger er det især virksomhedernes kunder, der interesserer sig for disse informationer.

Ved mindre virksomheders får offentligheden stillet en sammendraget balance samt noter til rådighed.

Jo større en virksomhed er, desto mere detailleret skal de informationer der offentliggøres være. Virksomheder, som ikke vil offentliggøre deres oplysninger, kommer som regel ikke uden om en opdeling eller et skift i  selskabsformen. Vi tilbyder sparring om såvel balancepolitik som undgåelse af offentliggørelsepligten.

 

tyskrevision | TR Steuerberater, 12.09.2016

Kontakt: Benjamin J. Feindt, Steuerberater & Partner, mail: bjf@tyskrevision.com

Relaterede nyheder

Endnu en gang udnævnt til en fremragende arbejdsgiver 2024

Endnu en gang udnævnt til en fremragende arbejdsgiver 2024

Skatterådgivning er så meget mere end bare at jonglere med tal! Faktisk spiller den menneskelige side en stor rolle her. Hos tyskrevision lægger vi hjerte og sjæl i vores medarbejdere - de mennesker, der tager sig af vores kunders bekymringer hver dag. Og det betaler...

læs mere