tyskrevision er igen udnævnt til en af de bedste skatterådgivere i Tyskland

Den tyske avis ”Handelsblatt” hædrede igen tyskrevision som topskatterådgivere i 2022. Det betyder, at tyskrevision også vil være en af de bedste skatterådgivere i Tyskland i 2022. Avisen ”Handelsblatt” havde allerede tildelt os denne eftertragtede pris sidste år.

I januar 2022 svarede vores skatterådgivere Janina Rochel og Roman Guscharzek igen på faglige spørgsmål fra Hamborg-analyseinstituttet SWI. Omkring 4.303 skatterådgivere er blevet spurgt i år, hvoraf 614 modtog priser. De skatterådgivere, der har opnået mindst 70 procent af de maksimalt mulige points, er kommet på listen over de bedste.

Vi er meget glade for at modtage prisen igen og vil gerne takke vores to skatterådgivere Janina Rochel og Roman Guscharzek.

Relaterede nyheder

Fælles julepause i teamet under strålende vintervejr!

Fælles julepause i teamet under strålende vintervejr!

Hvilken fantastisk onsdag morgen! ❄️🎄 Onsdag samledes vi som et hold til en særlig morgenmadspause i strålende vintervejr! 🌟 I vores festligt dekorerede pauserum opvarmede vi os med varm frugtpunch og æblepunch. Dertil var der honningkage og brunkager, som virkelig...

læs mere
Klassimo: Klassik i mozartsalen

Klassimo: Klassik i mozartsalen

  Liszt, Schubert og lidt Chopin - en strålende Nicole Rudi præsenterede sig selv i topform for et begejstret publikum i Logenhaus i Flensborg i lørdags. Pianisten introducerede selv de grundlæggende teoretiske aspekter af værkerne på forhånd, og publikum oplevede en...

læs mere