15.12.2014
Personalefester: Julen 2014 – fejres med et brag!

Kostede personalefesten i Tysklland hidtil mere end 110 EUR pr. medarbejder, skulle totalbeløbet undergives lønbeskatning. Hvad der talte med til de 110 EUR, blev på bekostning af den skattepligtige fortolket bredt – for eksempel skulle der tages højde for leje og de optrædende kunstnere. Hvem der tog sin familie med til festen, skulle for de 110 EUR også afholde omkostningerne for dem , for at undgå skattemæssige ulemper.

At „den ydre ramme“ såsom leje og bidrag for familien skulle tælle med som løn for de deltagende medarbejdere, har BFH nu afvist. Det betyder, at 110 EUR-grænsen kan tolkes bredt som aldrig før for julefesten 2014 og alle åbentstående tilfælde.

Fra 2015 har lovgiveren reageret: Med en forhøjet grænse på 150 EUR skal alle omkostninger igen dækkes – også for leje og deltagende familiemedlemmer.

 

Thorsten Manewald

Steuerberater

Relaterede nyheder

Tyskrevision on tour i Amsterdam

Tyskrevision on tour i Amsterdam

Sikke en weekend! En fredag i september, meget tidligt om morgenen, tog hele tyskrevision-teamet til Amsterdam for at deltage i årets firmaudflugt.  Efter en lang, men morsom bustur ankom vi om aftenen til vores fine hotel nær lufthavnen i Amsterdam og fyldte vores...

læs mere
Vi siger tak for 28 år sammen!

Vi siger tak for 28 år sammen!

I dag vil vi gerne dele en særlig begivenhed med jer, som har rørt os alle i virksomheden. Efter stolte 28 år i virksomheden gik vores Mariann i sidste måned på sin velfortjente pension. Mariann var ikke kun en fremragende medarbejder, men også en vidunderlig kollega...

læs mere