Besøg af UCL Business Academy and Professionshøjskole Odense

Som led i deres besøgsrundtur i Nordtyskland var 31 lærere fra UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole i Odense på besøg hos tyskrevision den 18. august 2022.

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole er en videregående uddannelsesinstitution, som udbyder over 40 fuldtidsuddannelser inden for de pædagogiske og socialfaglige, sundhedsfaglige og teknisk-merkantile områder. De tilbyder ligeledes efter- og videreuddannelser samt deltager i en bred række af forsknings- og udviklingsprojekter.

Efter en kort udendørs rundvisning efterfulgt af en rundvisning på kontoret fortalte vores partner Christian Kuth om arbejdet og hverdagen hos tyskrevision. Fokus var på daglige interaktioner, karrieremuligheder og bæredygtigheden af arbejdsmiljøet, men også udvalgte højdepunkter fra praksis blev præsenteret og diskuteret.

Der blev stillet mange spørgsmål, udvekslet ideer og – over en kop kaffe med wienerbrød – drøftet ideer til et muligt fremtidigt samarbejde.

Mange tak for dette meget behagelige besøg. Vi holder kontakten og glæder os til næste gang.
Tak til Nenja Laubach fra IHK Flensborg for den fremragende tilrettelæggelse, og mange hilsner til de kære kolleger på UCL Odense. 😊

Relaterede nyheder