Planlægning af håndværkerydelser i skatteøjemed i slutningen af året i Tyskland

I løbet af corona-pandemien benyttede mange husstande tiden og investerede tid og penge i deres egne fire vægge. Enhver, der har brugt håndværkere til dette formål, kan trække den fakturerede løn fra i skat. 20 procent af den fakturerede løn reducerer således direkte skatten.

Dog er begrænsningen EUR 6.000,00 faktureret løn svarende til en skattelettelse på EUR 1.200,00.

Enhver, der allerede har overskredet denne grænse eller snart vil gøre det, kan med lidt planlægning sikre, at skatten for 2023 formindskes. Det afgørende for at gøre brug af skattelettelsen er ikke fakturadatoen eller udførelsesdatoen, men betalingsdatoen.

Så hvis du modtager en faktura i slutningen af december, kan det give mening at vente til årsskiftet med at betale. Ellers er det muligt, at der på grund af overskridelse af maksimumsgrænsen ikke længere vil være en skattelettelse.

For yderligere informationer er du velkommen til at kontakte os.

Roman Guscharzek, tyskrevision
info@tyskrevision.com

Relaterede nyheder

Tyskrevision on tour i Amsterdam

Tyskrevision on tour i Amsterdam

Sikke en weekend! En fredag i september, meget tidligt om morgenen, tog hele tyskrevision-teamet til Amsterdam for at deltage i årets firmaudflugt.  Efter en lang, men morsom bustur ankom vi om aftenen til vores fine hotel nær lufthavnen i Amsterdam og fyldte vores...

læs mere
Vi siger tak for 28 år sammen!

Vi siger tak for 28 år sammen!

I dag vil vi gerne dele en særlig begivenhed med jer, som har rørt os alle i virksomheden. Efter stolte 28 år i virksomheden gik vores Mariann i sidste måned på sin velfortjente pension. Mariann var ikke kun en fremragende medarbejder, men også en vidunderlig kollega...

læs mere