Den tyske arbejdsgruppe “Den digitale stat” afslutter sit arbejde

Den tyske CDU’s arbejdsgruppe “Digitaler Staat” (den digitale stat) har i Juni 2016 afsluttet sit arbejde med et konceptpapir.

Benjamin J. Feindt (tysk revisor) har pga. sin viden om emnet skat og e-government været medlem af arbejdsgruppen og han understreger vigtigheden af, at digitaliseringen af beskatningsprocesser i Tyskland kommer til at betyde lettelser også for mindre virksomheder.

Benjamin J. Feindt har igennem mange år beskæftiget sig med emnet skat og digitalisering i Tyskland og er forfatter til bogen “Die E-Bilanz in kleinen und mittleren Unternehmen (KMU)” (e-balancen i små og mellemstore virksomheder), som er en ledetråd for små og mellemstore virksomheder og revisorer. Bogen er udkommet i det tyske forlag Springer Professional.

I Juni 2016 har han skrevet artiklen “Digitale Besteuerungsprozesse erleichtern den Alltag noch nicht” og konkluderer, at digitale beskatningsprocesser i Tyskland endnu ikke gør dagligdagen nemmere.

tyskrevision, 12.10.2016

Kontakt: Benjamin J. Feindt, Steuerberater und Partner, mail: bjf(at)tyskrevision.com

Relaterede nyheder

Tyskrevision on tour i Amsterdam

Tyskrevision on tour i Amsterdam

Sikke en weekend! En fredag i september, meget tidligt om morgenen, tog hele tyskrevision-teamet til Amsterdam for at deltage i årets firmaudflugt.  Efter en lang, men morsom bustur ankom vi om aftenen til vores fine hotel nær lufthavnen i Amsterdam og fyldte vores...

læs mere
Vi siger tak for 28 år sammen!

Vi siger tak for 28 år sammen!

I dag vil vi gerne dele en særlig begivenhed med jer, som har rørt os alle i virksomheden. Efter stolte 28 år i virksomheden gik vores Mariann i sidste måned på sin velfortjente pension. Mariann var ikke kun en fremragende medarbejder, men også en vidunderlig kollega...

læs mere