Endnu en milepæl er nået: Taget er færdiggjort!

Vi er begejstret over en vigtig milepæl: færdiggørelsen af taget på vores mellembygning! 🚧

Efter opstart af byggefasen for mellembygningen for omkring to måneder siden, er det hele nu så småt ved at tage form. I denne uge var taget på plads, og i strålende solskin skålede vi på denne begivenhed. Under en kort rundvisning i den nye bygning fik tyskrevision teamet mulighed for at se de nye lokaler. Det var en rigtig fin og spændende rundvisning, selvom det stadig kræver lidt fantasi at forestille sig det endelige resultat. 😊

Efterfølgende blev der afholdt rejsegilde iht. til gammel håndværkertradition og skålet med hele tyskrevision-teamet og firmaet Carstensen. Og som det hører sig til ved sådan et rejsegilde, blev tømrerens glas smadret på gavlvæggen efter devisen “Scherben bringen Glück” (skår bringer held).

Dette rejsegilde i en light version er et afgørende skridt i retning af at realisere vores mål. De nye kontor- og konferencelokaler og forbindelsen mellem de to nabobygninger vil give os mere plads og gøre det muligt for os at betjene vores klienter endnu bedre. Det bliver et sted at mødes og et sted for samarbejde og vækst, som afspejler vores fremtidsorienterede tilgang og ambitioner.

Hjertelig tak til alle, der har bidraget til at realisere denne milepæl. Arkitekterne, ingeniørerne, byggeteamet og hele vores personale har bidraget væsentligt til at gøre denne vision til virkelighed. Frem for alt vil vi gerne endnu en gang takke firmaet Carstensen for at gøre dette lille rejsegilde muligt med så kort varsel.

tyskrevision Steuerberatungsgesellschaft GmbH & Co. KG

Relaterede nyheder