Tyskrevision goes Berlin

Vores revisionskontor er beliggende i Tyskland lige ved den dansk-tyske grænse. Kommer man kørende fra Danmark, tages den første tyske motorvejsafkørsel, derefter tages to sving, og så er man allerede ankommet til vores kontor. Her i Handewitt arbejder i dag mere end 60 personer, heraf 9 revisorer, med løsninger på tysk-danske virksomheders og privatpersoners skattespørgsmål. Beliggenheden er i landlige omgivelser – kaster vi et blik ud ad kontorvinduet, ser vi ofte harer og rådyr, nogle gange endda fasaner. Vi befinder i denne region af overbevisning – og udvider endda p.t. kontorfaciliteterne med mere end 25%.

Hvordan passer Berlin ind i billedet?

1. Vores kunder er spredt over hele Tyskland. Selv om mange beslutninger vedrørende de tyske dele af koncerner træffes i DK, er det nogle gange nyttigt med et fysisk møde lidt længere sydpå i Tyskland. Det er her, at en tilstedeværelse også i hovedstaden kan være nyttig.

2. I konkurrencen om de bedste medarbejdere spiller vores “Bergwiesenordnung” en rolle. Denne ordning betyder, at man må arbejde hvor som helst, så længe tilgængelighed og databeskyttelse er garanteret. Kontoret i Berlin er en yderligere mulig arbejdsplads for vores medarbejdere fra Handewitt.

3. Og dog, havde vi sikkert ikke lejet et kontor i Berlin, hvis ikke vores partner Dansk Industri, som er fremragende repræsenteret i Tyskland af Hans Wicks, havde åbnet en inkubator. Tak, fordi vi må være med – vi glæder os til naboskabet!

En invitation til en housewarming, hvor vi vil se frem til en drink med jer på tagterrassen, følger.

Billederne taler for sig selv, ikke sandt? Moin Berlin!

tyskrevision Steuerberatungsgesellschaft GmbH & Co. KG

Relaterede nyheder

Tyskrevision on tour i Amsterdam

Tyskrevision on tour i Amsterdam

Sikke en weekend! En fredag i september, meget tidligt om morgenen, tog hele tyskrevision-teamet til Amsterdam for at deltage i årets firmaudflugt.  Efter en lang, men morsom bustur ankom vi om aftenen til vores fine hotel nær lufthavnen i Amsterdam og fyldte vores...

læs mere
Vi siger tak for 28 år sammen!

Vi siger tak for 28 år sammen!

I dag vil vi gerne dele en særlig begivenhed med jer, som har rørt os alle i virksomheden. Efter stolte 28 år i virksomheden gik vores Mariann i sidste måned på sin velfortjente pension. Mariann var ikke kun en fremragende medarbejder, men også en vidunderlig kollega...

læs mere