Tyskrevision goes Berlin

Vores revisionskontor er beliggende i Tyskland lige ved den dansk-tyske grænse. Kommer man kørende fra Danmark, tages den første tyske motorvejsafkørsel, derefter tages to sving, og så er man allerede ankommet til vores kontor. Her i Handewitt arbejder i dag mere end 60 personer, heraf 9 revisorer, med løsninger på tysk-danske virksomheders og privatpersoners skattespørgsmål. Beliggenheden er i landlige omgivelser – kaster vi et blik ud ad kontorvinduet, ser vi ofte harer og rådyr, nogle gange endda fasaner. Vi befinder i denne region af overbevisning – og udvider endda p.t. kontorfaciliteterne med mere end 25%.

Hvordan passer Berlin ind i billedet?

1. Vores kunder er spredt over hele Tyskland. Selv om mange beslutninger vedrørende de tyske dele af koncerner træffes i DK, er det nogle gange nyttigt med et fysisk møde lidt længere sydpå i Tyskland. Det er her, at en tilstedeværelse også i hovedstaden kan være nyttig.

2. I konkurrencen om de bedste medarbejdere spiller vores “Bergwiesenordnung” en rolle. Denne ordning betyder, at man må arbejde hvor som helst, så længe tilgængelighed og databeskyttelse er garanteret. Kontoret i Berlin er en yderligere mulig arbejdsplads for vores medarbejdere fra Handewitt.

3. Og dog, havde vi sikkert ikke lejet et kontor i Berlin, hvis ikke vores partner Dansk Industri, som er fremragende repræsenteret i Tyskland af Hans Wicks, havde åbnet en inkubator. Tak, fordi vi må være med – vi glæder os til naboskabet!

En invitation til en housewarming, hvor vi vil se frem til en drink med jer på tagterrassen, følger.

Billederne taler for sig selv, ikke sandt? Moin Berlin!

tyskrevision Steuerberatungsgesellschaft GmbH & Co. KG

Relaterede nyheder

Endnu en gang udnævnt til en fremragende arbejdsgiver 2024

Endnu en gang udnævnt til en fremragende arbejdsgiver 2024

Skatterådgivning er så meget mere end bare at jonglere med tal! Faktisk spiller den menneskelige side en stor rolle her. Hos tyskrevision lægger vi hjerte og sjæl i vores medarbejdere - de mennesker, der tager sig af vores kunders bekymringer hver dag. Og det betaler...

læs mere