Nordpreneur goes Danmark

For fjerde gang i træk søgte Nordpreneur-konkurrencen sidste år efter de mest kreative startup-idéer. Den eneste forudsætning for at deltage i konkurrencen har indtil videre været, at virksomheden ikke må have eksisteret i mere end to år og skal være beliggende i Tyskland. Det ændrer sig dog i år. For første gang siden konkurrencen blev indledt i 2019, har danske virksomheder nu også muligheden for at deltage.

På fredagens pressekonference, der dels fandt sted online og dels på vores kontor i Handved, stod tilhængere af Nordpreneur, herunder Slesvig-Holstens økonomiminister Claus Ruhe Madsen, der deltog online fra Kiel, til rådighed for at besvare spørgsmål fra repræsentanter for medierne.

Interesserede nystartede virksomheder kan stadig ansøge med deres idéer indtil den 30. juni. Derefter vil de otte mest kreative idéer blive nomineret og få lov til at præsentere deres idéer for en ekspertjury ved “Nordpreneur”-arrangementet i Flensborg den 22. september. De deltagende nystartede virksomheder har mulighed for at vinde jury- og publikumspræmier med en præmie på 7.500,00 euro eller 3.000,00 euro. Desuden vil vinderen få rådgivning fra eksperter og adgang til deres netværk.

Som skatterådgivningsfirma med fokus på den tysk-danske grænseregion støtter vi ofte nystartede virksomheder og kender derfor til de vanskeligheder, som en nystartet virksomhed er udsat for. Vi er derfor ekstra glade for ikke blot at kunne stille publikumspræmier på 3.000,00 euro til rådighed, men også for, at en af vores partnere, Benjamin J. Feindt, igen er en del af juryen og vil støtte de nystartede virksomheder med sin ekspertise.

tyskrevision Steuerberatungsgesellschaft GmbH & Co. KG

Relaterede nyheder

Tyskrevision on tour i Amsterdam

Tyskrevision on tour i Amsterdam

Sikke en weekend! En fredag i september, meget tidligt om morgenen, tog hele tyskrevision-teamet til Amsterdam for at deltage i årets firmaudflugt.  Efter en lang, men morsom bustur ankom vi om aftenen til vores fine hotel nær lufthavnen i Amsterdam og fyldte vores...

læs mere
Vi siger tak for 28 år sammen!

Vi siger tak for 28 år sammen!

I dag vil vi gerne dele en særlig begivenhed med jer, som har rørt os alle i virksomheden. Efter stolte 28 år i virksomheden gik vores Mariann i sidste måned på sin velfortjente pension. Mariann var ikke kun en fremragende medarbejder, men også en vidunderlig kollega...

læs mere