Tyskrevision igen blandt de bedste skatterådgivere i Tyskland

Storartet! Vi er meget stolte over prisen fra avisen ”Handelsblatt”, som for tredje gang i træk har udnævnt tyskrevision til en af de bedste skatterådgivere i Tyskland. I hele Tyskland deltog 4.208 skatterådgivningsfirmaer i undersøgelsen. Heraf modtog 605 af dem den eftertragtede Handelsblatt-pris. Kun firmaer, der opnåede 70 procent eller mere af det samlede antal mulige points, kom på listen over de bedste skatterådgivningsfirmaer.

Vores skatterådgivere Janina Rochel-Sönnichsen og Roman Guscharzek har igen i år med succes besvaret juryens faglige spørgsmål. Mange tak til jer to!

Med et team på nu næsten 60 medarbejdere har tyskrevision specialiseret sig i at støtte danske virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher i deres aktiviteter i Tyskland. Ud over løbende aktiviteter som udarbejdelse af årsregnskaber, selvangivelser, lønregnskab, finansbogholderi og skatterådgivning har vi gjort det til vores opgave at gøre det så nemt og overskueligt som muligt for skandinaviske og især danske virksomheder at komme ind på det tyske marked. Vi rådgiver ikke kun virksomheder, men også privatpersoner som f.eks. grænsependlere eller udlændinge omkring deres aktiviteter på tværs af grænsen. Alle disse opgaver har vi varetaget i over 20 år nu og til en hver tid med stor fornøjelse. En del af vores succes er først og fremmest, at vi rådgiver vores kunder på deres modersmål og vores danskprægede virksomhedskultur.

Prisen “Bedste skatterådgiver i Tyskland” fra avisen Handelsblatt er allerede den anden pris til tyskrevision i år. Allerede i begyndelsen af året blev vi af Slesvig-Holstens sammenslutning af skatterådgivere tildelt prisen “Fremragende arbejdsgiver 2023”.

Hvis du også har lyst til at arbejde for en af Tysklands bedste skatterådgivere og udvikle dine kompetencer, vil det glæde os meget at modtage din ansøgning! Ledige stillinger finder du på vores tyske version af hjemmesiden under menupunktet ”Karriere”. Få indblik i vores team og vores aktiviteter på vores Instagram- og Facebook-side.

tyskrevision Steuerberatungsgesellschaft GmbH & Co. KG

Relaterede nyheder

Vores løbehold ved Royal Run 2023

Vores løbehold ved Royal Run 2023

Anden pinsedag tog vores løbehold til Aabenraa for at deltage i årets Royal Run. Landet over var i år i alt mere end 93.000 personer tilmeldt løbet, heraf ca. 15.000 alene tilmeldt til deltagelse i Aabenraa. 🏃🏼🏃🏽 Under en skyfri himmel og med strålende solskin vovede...

læs mere
Grundstensnedlæggelse til mellemliggende bygning

Grundstensnedlæggelse til mellemliggende bygning

Et talstærkt team har brug for omfangsrig plads for at kunne arbejde på en fornuftig måde. Og da pladsen bliver stadig mere trang på grund af det stigende antal medarbejdere (vi har nu knap 60 ansatte), er vi glade for, at grundstenen til den mellemliggende bygning...

læs mere
Revisor Kim Ole Pommer bliver administrerende partner

Revisor Kim Ole Pommer bliver administrerende partner

I sidste uge havde vi igen en lejlighed til at fejre. Kim, vores højt værdsatte mangeårige medarbejder og nyuddannet revisor i første forsøg, blev udnævnt til administrerende partner i tyskrevision med virkning fra begyndelsen af 2024. Dette øger antallet af vores...

læs mere