Tyskrevision igen blandt de bedste skatterådgivere i Tyskland

Storartet! Vi er meget stolte over prisen fra avisen ”Handelsblatt”, som for tredje gang i træk har udnævnt tyskrevision til en af de bedste skatterådgivere i Tyskland. I hele Tyskland deltog 4.208 skatterådgivningsfirmaer i undersøgelsen. Heraf modtog 605 af dem den eftertragtede Handelsblatt-pris. Kun firmaer, der opnåede 70 procent eller mere af det samlede antal mulige points, kom på listen over de bedste skatterådgivningsfirmaer.

Vores skatterådgivere Janina Rochel-Sönnichsen og Roman Guscharzek har igen i år med succes besvaret juryens faglige spørgsmål. Mange tak til jer to!

Med et team på nu næsten 60 medarbejdere har tyskrevision specialiseret sig i at støtte danske virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher i deres aktiviteter i Tyskland. Ud over løbende aktiviteter som udarbejdelse af årsregnskaber, selvangivelser, lønregnskab, finansbogholderi og skatterådgivning har vi gjort det til vores opgave at gøre det så nemt og overskueligt som muligt for skandinaviske og især danske virksomheder at komme ind på det tyske marked. Vi rådgiver ikke kun virksomheder, men også privatpersoner som f.eks. grænsependlere eller udlændinge omkring deres aktiviteter på tværs af grænsen. Alle disse opgaver har vi varetaget i over 20 år nu og til en hver tid med stor fornøjelse. En del af vores succes er først og fremmest, at vi rådgiver vores kunder på deres modersmål og vores danskprægede virksomhedskultur.

Prisen “Bedste skatterådgiver i Tyskland” fra avisen Handelsblatt er allerede den anden pris til tyskrevision i år. Allerede i begyndelsen af året blev vi af Slesvig-Holstens sammenslutning af skatterådgivere tildelt prisen “Fremragende arbejdsgiver 2023”.

Hvis du også har lyst til at arbejde for en af Tysklands bedste skatterådgivere og udvikle dine kompetencer, vil det glæde os meget at modtage din ansøgning! Ledige stillinger finder du på vores tyske version af hjemmesiden under menupunktet ”Karriere”. Få indblik i vores team og vores aktiviteter på vores Instagram- og Facebook-side.

tyskrevision Steuerberatungsgesellschaft GmbH & Co. KG

Relaterede nyheder

Endnu en gang udnævnt til en fremragende arbejdsgiver 2024

Endnu en gang udnævnt til en fremragende arbejdsgiver 2024

Skatterådgivning er så meget mere end bare at jonglere med tal! Faktisk spiller den menneskelige side en stor rolle her. Hos tyskrevision lægger vi hjerte og sjæl i vores medarbejdere - de mennesker, der tager sig af vores kunders bekymringer hver dag. Og det betaler...

læs mere