tyskrevision endnu en gang kåret som “fremragende arbejdsgiver”

Skatterådgivning handler kun om nøgne tal?! Forkert: Den menneskelige faktor spiller en meget vigtig rolle i god skatterådgivning, da en dyb forståelse af vores kunders ønsker, udfordringer og bekymringer er grundlaget for en virkelig individuel rådgivning.

Derfor har vi hos tyskrevision altid primært investeret i vores medarbejdere, altså i de mennesker, der hver dag tager sig af vores kunders behov. En investering, som vi er overbevist om er umagen værd: Værdsatte medarbejdere giver tilfredse kunder!

For tredje år i træk deltog tyskrevision i den Tyskland-dækkende online-undersøgelse foretaget af Steuerberaterverband Schleswig-Holstein e.V. (Slesvig-Holstens sammenslutning af revisorer). Både medarbejdere fra forskellige ansvarsområder og ejere af firmaet blev interviewet. Blandt de emner, der blev dækket, var bl.a. firmaets strategi, digitalisering, fastholdelse af medarbejdere og foranstaltninger til personaleudvikling.

I en Tyskland-dækkende sammenligning opnåede tyskrevision resultater over gennemsnittet i hver af disse kategorier. Især vores kollegiale arbejdsmiljø og vores tilbud om fleksibel arbejdstid og hjemmearbejde blev rost af Steuerberaterverband Schleswig-Holstein. Derudover er vi særligt stolte af vores lave personaleomsætning i virksomheden.

Disse gode resultater bekræfter, at vi gør det rigtige, og at vi fortsat vil gå ind for at sikre, at vores medarbejdere føler sig i gode hænder hos os.

Vi takker for denne flotte pris, som vi glæder os meget over!

tyskrevision Steuerberatungsgesellschaft GmbH & Co. KG

Relaterede nyheder

Vores løbehold ved Royal Run 2023

Vores løbehold ved Royal Run 2023

Anden pinsedag tog vores løbehold til Aabenraa for at deltage i årets Royal Run. Landet over var i år i alt mere end 93.000 personer tilmeldt løbet, heraf ca. 15.000 alene tilmeldt til deltagelse i Aabenraa. 🏃🏼🏃🏽 Under en skyfri himmel og med strålende solskin vovede...

læs mere
Grundstensnedlæggelse til mellemliggende bygning

Grundstensnedlæggelse til mellemliggende bygning

Et talstærkt team har brug for omfangsrig plads for at kunne arbejde på en fornuftig måde. Og da pladsen bliver stadig mere trang på grund af det stigende antal medarbejdere (vi har nu knap 60 ansatte), er vi glade for, at grundstenen til den mellemliggende bygning...

læs mere
Revisor Kim Ole Pommer bliver administrerende partner

Revisor Kim Ole Pommer bliver administrerende partner

I sidste uge havde vi igen en lejlighed til at fejre. Kim, vores højt værdsatte mangeårige medarbejder og nyuddannet revisor i første forsøg, blev udnævnt til administrerende partner i tyskrevision med virkning fra begyndelsen af 2024. Dette øger antallet af vores...

læs mere