tyskrevision endnu en gang kåret som “fremragende arbejdsgiver”

Skatterådgivning handler kun om nøgne tal?! Forkert: Den menneskelige faktor spiller en meget vigtig rolle i god skatterådgivning, da en dyb forståelse af vores kunders ønsker, udfordringer og bekymringer er grundlaget for en virkelig individuel rådgivning.

Derfor har vi hos tyskrevision altid primært investeret i vores medarbejdere, altså i de mennesker, der hver dag tager sig af vores kunders behov. En investering, som vi er overbevist om er umagen værd: Værdsatte medarbejdere giver tilfredse kunder!

For tredje år i træk deltog tyskrevision i den Tyskland-dækkende online-undersøgelse foretaget af Steuerberaterverband Schleswig-Holstein e.V. (Slesvig-Holstens sammenslutning af revisorer). Både medarbejdere fra forskellige ansvarsområder og ejere af firmaet blev interviewet. Blandt de emner, der blev dækket, var bl.a. firmaets strategi, digitalisering, fastholdelse af medarbejdere og foranstaltninger til personaleudvikling.

I en Tyskland-dækkende sammenligning opnåede tyskrevision resultater over gennemsnittet i hver af disse kategorier. Især vores kollegiale arbejdsmiljø og vores tilbud om fleksibel arbejdstid og hjemmearbejde blev rost af Steuerberaterverband Schleswig-Holstein. Derudover er vi særligt stolte af vores lave personaleomsætning i virksomheden.

Disse gode resultater bekræfter, at vi gør det rigtige, og at vi fortsat vil gå ind for at sikre, at vores medarbejdere føler sig i gode hænder hos os.

Vi takker for denne flotte pris, som vi glæder os meget over!

tyskrevision Steuerberatungsgesellschaft GmbH & Co. KG

Relaterede nyheder

Endnu en gang udnævnt til en fremragende arbejdsgiver 2024

Endnu en gang udnævnt til en fremragende arbejdsgiver 2024

Skatterådgivning er så meget mere end bare at jonglere med tal! Faktisk spiller den menneskelige side en stor rolle her. Hos tyskrevision lægger vi hjerte og sjæl i vores medarbejdere - de mennesker, der tager sig af vores kunders bekymringer hver dag. Og det betaler...

læs mere