Overdragelse af stafetten til den næste generation

Efter næsten 30 år som administrerende partner er det nu tid for Thorsten Manewald at overdrage stafetten til den næste generation. I begyndelsen af året forlod Thorsten sin post som administrerende partner hos tyskrevision. Han blev afløst af vores revisorer og mangeårige medarbejdere Janina og Markus.

Vi, dvs. dine partnere, medarbejdere og kolleger, vil gerne benytte lejligheden til at sige TAK for den tid, vi har tilbragt sammen. Som stiftende partner og seniorpartner har du lige fra starten spillet en afgørende rolle i udformningen af tyskrevision. Igennem årene har du været en af virksomhedens vigtigste søjler og har i høj grad bidraget til vores succesfulde forretningsudvikling siden grundlæggelsen.

Men du har ikke kun formet og inspireret tyskrevision, men også os alle sammen personligt, som en erfaren, men altid jordnær virksomhedsleder og velbevandret revisor med stor forståelse for dansk kultur. Det er ikke for ingenting, at der skal to nye revisorer til at udfylde dine sko. 😊

Og det bedste af det hele? Du er ikke helt væk. Du er godt nok ikke længere administrerende partner, men du vil stadig forblive hos os som deltidsansat og rådgiver. I al hemmelighed, i al stilhed, flyttede du sidste år fra dit chefkontor til dit nye, helt normale medarbejderkontor. Det er imponerende og kan ikke tages for givet.

TAK Thorsten, det er dejligt at vi kunne gå denne vej sammen med dig. Vi håber du får en god start på dit liv som ”privatier på deltid” og ønsker dig alt det bedste. 😊 Vi glæder os til samarbejdet med vores nye partnere hhv. chefer Janina og Markus, som vi vil berette om i yderligere indlæg inden længe.

Dine partnere og medarbejdere i tyskrevision.

Relaterede nyheder

Grundlovsdag på den danske ambassade i Berlin

Grundlovsdag på den danske ambassade i Berlin

I sidste uge inviterede den afgående danske ambassadør Susanne Hyldelund til sin residens i Berlin for at fejre Grundlovsdag. Ligesom den tyske grundlov understreger den danske grundlov de ufravigelige menneskerettigheder. Grundlovsdag er en helligdag i Danmark. Ved...

læs mere