tyskrevision-Tre bliver til seks

Tyskrevision har udnævnt tre langvarig ansat revisorer i huset som partnere og derved fordobler partnerkredsen fra tre til seks. Samtidig trådte en ændring i den juridiske form i kraft. Det tidligere Sozietät blev en GmbH & Co. KG.

En ændring i den juridiske selskabsform lod tyskrevisions ledelse vokse og har dermed fordoblet spidsen. Tre partnere blev til seks partnere og det tidligere interessentskab (tysk: Sozietät) blev til et kommanditselskab (tysk: GmbH & Co. KG).

Tyskrevision er et tysk revisionskontor med 40 ansatte.

Vi lever og arbejder med en meget skandinavisk præget virksomhedskultur og rådgiver såvel virksomheder som privatpersoner og lægger stor vægt på høj kvalitet. Vi har vores styrke i den internationale skatteret for Danmark og Tyskland og kan tælle et stort antal danske virksomheder med aktiviteter på det tyske marked til vores kunder. Med vores flersproget team samt en dansk revisor kan vi yde en omfattende rådgivning indenfor dansk og tysk skatteret.

Første kvartal 2019 bragte nogle store ændringer for os og vores team med sig. Først stod tiden på flytning til vores nye og dejlige lyse kontorlokaler. Det tidligere kontor i Flensborg var fint, men i mellemtiden havde vi fået flere medarbejdere, så det var på tide, at vi havde brug for mere plads. Vi flyttede til Handewitt, hvor vi i starten af året kunne fejre en fantastisk åbningsfest sammen med venner, familie, samarbejdspartnere og kunder.

Dog ikke nok med det. Også blandt vores team skulle der ske noget.

Nu er det officielt og tyskrevision præsenterer tilvækst på partnerplanen. De administrerende partnere og revisorer, Thorsten Manewald, Christian Kuth og Benjamin J. Feindt glæder sig over, at de kunne få tre af deres mangeårige revisormedarbejdere med i partneretagen og at Birte Kütemann, Dörte Stange og Roman Guscharzek fremover understøtter tyskrevision som kommanditister og på den måde giver virksomheden endnu mere manpower.

Men for alle er en ting vigtig. Denne forandring skal ikke ændre noget blandt teamet. Den åbne og uformelle omgangsform med hinanden – mellem „chefetage“ og medarbejdere – skal bibeholdes og efterleves. Helt efter dansk maner – venlig, humoristisk og med respekt for hinanden. „Den danske mentalitet med en uformel virksomhedskultur og lavt hierarki, både i omgangen blandt teamet og med kunder, hører til vores  filosofie.“, siger de tre administrerende partnere. „Vi er meget stolte over, at vores tidligere medarbejdere har sådan en tillid til os og tager dette skridt sammen med os. For os føles det godt, at kunne tilbyde Birte Kütemann, Dörte Stange og Roman Guscharzek et perspektiv til at kunne udvikle sig professionelt og samtidig fremover at få støtte af dem på partneretagen. Det giver ikke blot mere sikkerhed for vores tre nye partnere, men også for os.“

Birte Kütemann, Dörte Stange og Roman Guscharzek medbringer hver især sine egne styrker og kompetencer, som giver en stor værdi for os.  

Birte Kütemann er en ambitiøs teamplayer og en „gammel ræv“ indenfor skatteområdet. Siden mere end 30 år vejleder hun især danske virksomheder indenfor ejendomsinvestering og er vores transfer-pricing-mester. Når Birte er på ferie er hendes kuffert pakket med skatteliteratur, som ikke alle medrejsende altid er særlig glade for.

Dörte Stange beriger virksomheden siden 2010. Hun er begejstret for skat, skattemæssig strukturering og elsker at finde løsninger for næsten uløselige udfordringer. Når Dörte får lov til at kaste sig over vedvarende energi-projekter, kan hun næsten ikke stoppes. Hun taler flydende dansk og hos os kaldes hun også for „skatteleksikonet“. Men det kommer jo heller ikke helt af sig selv. Dörte tager nemlig gerne skattenyhederne som god-nat-historie med i seng.

Roman Guscharzek arbejder hos os siden 2012 og har taget sig af vores kunder i mange år. Romans fokus ligger især på rådgivning af privatpersoner. Her hos os i tyskrevision bliver han kærligt kaldt vores „skatte-freak“, for hvis Roman først kommer i gang, kender han ingen grænser. Oprindeligt kommer Roman fra den „anden skatteside“. Ligesom sine forældre startede han hos det tyske skattevæsen (tysk: Finanzamt).

Hos alle vores kommanditister samt vores ansatte slår hjertet for skat og for Danmark. Derfor glæder vi os til den kommende tid som GmbH & Co. KG og ser frem til et godt samarbejde med nuværende samt nye kunder.  

tyskrevision | TR Steuerberater, juni 2019

Mail: info@tyskrevision.com

Relaterede nyheder