Amazon, Ebay & Co. i Tyskland – nye bevæggrunde for registrering af moms i Tyskland fra 2019

Hvis du som dansk sælger vil sælge til tyske kunder via Amazon, Ebay osv., bliver du som regel bedt om at dokumentere, at du er momsregistreret i Tyskland. Hvis du ikke er det, bliver du direkte afvist.

Hvorfor?

Siden 2019 er onlineplatformene ansvarlige for alle momsindtægter, som omsættes via salgene på deres platforme. De kan kun gøre sig fri for dette, hvis deres brugere fremlægger et bevis for, at de er momsregistreret i Tyskland og overholder alle regler. Og p.t. er dette kun muligt med et gældende tysk momsnummer.

Positiv bieffekt for danske sælgere: Den der bibeholder prisen og fremover kun betaler de lave tyske momssatser (19% og nedsat 7%), kan glæde sig over en større margin.

Vi hjælper ved omsætningen:  

  • Momsregistrering til fastpris.
  • Hjælp ved fremskaffelse af skriftligt bevis for brug af onlineplatformene til fastpris.
  • Løbende momsanmeldelse
  • Årlig momserklæring
  • Vi træner jeres ansatte, så I selv er i stand til at lave jeres momsanmeldelse, hos jer eller per Skype for Business.

Relaterede nyheder

Tyskrevision on tour i Amsterdam

Tyskrevision on tour i Amsterdam

Sikke en weekend! En fredag i september, meget tidligt om morgenen, tog hele tyskrevision-teamet til Amsterdam for at deltage i årets firmaudflugt.  Efter en lang, men morsom bustur ankom vi om aftenen til vores fine hotel nær lufthavnen i Amsterdam og fyldte vores...

læs mere
Vi siger tak for 28 år sammen!

Vi siger tak for 28 år sammen!

I dag vil vi gerne dele en særlig begivenhed med jer, som har rørt os alle i virksomheden. Efter stolte 28 år i virksomheden gik vores Mariann i sidste måned på sin velfortjente pension. Mariann var ikke kun en fremragende medarbejder, men også en vidunderlig kollega...

læs mere