Bedre “Willkommenskultur” til skandinaviske virksomheder?

Wirtschaftsrat der CDU e.V. vil oprette et kompetencecenter for etablering af skandinaviske virksomheder i Flensburg eller Schleswig.

Sådan lyder overskriften i en artikel i Flensburger Tageblatt fra den 17. maj 2018, som vi af avisen har fået lov til at offentliggøre på vores hjemmeside.

Ifølge Wirtschaftsrat er den ideelle løsning et kompetencecenter, som afkorter etableringsprocessen og yder offentlige og private tjenester til skandinaviske virksomheder, så det ikke tager op til flere måneder at etablere virksomhed syd for den dansk-tyske grænse.

Du kan læse artiklen på tysk her.

 

tyskrevision | TR Steuerberater, 29.05.2018

Kontakt: Benjamin J. Feindt, Steuerberater & partner, mail: bjf(at)tyskrevision.com

 

 

Relaterede nyheder

Fælles julepause i teamet under strålende vintervejr!

Fælles julepause i teamet under strålende vintervejr!

Hvilken fantastisk onsdag morgen! ❄️🎄 Onsdag samledes vi som et hold til en særlig morgenmadspause i strålende vintervejr! 🌟 I vores festligt dekorerede pauserum opvarmede vi os med varm frugtpunch og æblepunch. Dertil var der honningkage og brunkager, som virkelig...

læs mere
Klassimo: Klassik i mozartsalen

Klassimo: Klassik i mozartsalen

  Liszt, Schubert og lidt Chopin - en strålende Nicole Rudi præsenterede sig selv i topform for et begejstret publikum i Logenhaus i Flensborg i lørdags. Pianisten introducerede selv de grundlæggende teoretiske aspekter af værkerne på forhånd, og publikum oplevede en...

læs mere