Hædersbevisning til de bedste elever i landet

Torsdag havde Landesverband der Freien Berufe i Schleswig-Holstein e.V. (LfB) opfordret til at hædre de bedste elever inden for det liberale erhverv. I år deltog Christin, en elev fra tyskrevision. Hun afsluttede sin uddannelse som skattefaglig medarbejder med et 12-tal og er således blandt de bedste i delstaten Slesvig-Holsten.

Christin og Christian accepterede invitationen og deltog i en stor begivenhed på Maritim Hotel Bellevue i Kiel, hvor kandidater fra forskellige brancher havde mulighed for at tale personligt i en paneldiskussion, for eksempel intentioner mht. karrierevalg og uddannelsesbetingelser. Christin blev spurgt, om hun kunne bekræfte, at jobbet som skattefaglig medarbejder virkelig er støvet og mindre tiltalende, svarede hun klart med et nej, idet “det arbejde man udfører er så alsidig som det respektive klientel” og “især ved international beskatning kan du lære andre kulturer at kende ud over dine professionelle aktiviteter.”

Blandt talerne var LfB-præsident Lars-Michael Lanbin, repræsentanterne for de uafhængige kamre samt ministeren for uddannelse, videnskab og kultur i delstaten Slesvig-Holsten, Karin Prien.

Kære Christin, vi siger engang til tillykke med denne store præstation, og vi er glade for, at du er en fast medarbejder hos os efter din uddannelse.

Relaterede nyheder