”Handelsblatt” rangerer tyskrevision blandt Tysklands top 100 skatterådgivningsfirmaer inden for international skatteret

Den tyske avis ”Handelsblatt” tildelte i marts 2021 tyskrevision-teamet den eftertragtede pris ”Bedste skatterådgivere i Tyskland” (”Beste Steuerberater Deutschlands”) inden for international skatteret.

Ifølge det tyske Bundessteuerberaterkammer er der omkring 53.000 skatterådgivningsfirmaer i Tyskland. Handelsblatt udspurgte omkring 4.200 skatterådgivningsfirmaer, som besvarede faglige spørgsmål inden for en bestemt tidsramme. Ved at opnå et vist antal points blev knap 100 skatterådgivningsfirmaer tildelt titlen ”Bedste skatterådgivere i Tyskland” inden for international skatteret. Derudover blev tyskrevisions afdeling for indkomstbeskatning udnævnt til ”Bedste skatterådgivere for privatpersoner” (”Beste Steuerberater Privatpersonen”).

Dette projekt blev ledsaget af de to skatterådgivere Janina Rochel og Roman Guscharzek.

Med et team på næsten 50 ansatte har tyskrevision specialiseret sig i at yde bistand til danske virksomheder i alle størrelser og fra alle sektorer. En del af tyskrevisions koncept er at rådgive kunderne på deres modersmål og at praktisere en danskpræget virksomhedskultur i dagligdagen.

Prisen ”Beste Steuerberater Deutschlands” fra Handelsblatt er allerede den anden pris, som tyskrevision har modtaget i 2021 efter også at have modtaget titlen ”Fremragende arbejdsgiver” af Slesvig-Holstens sammenslutning af skatterådgivere.

Quelle Handelsblatt: https://www.handelsblatt.com/finanzen/steuern-recht/steuern/handelsblatt-testet-das-sind-die-besten-steuerberater-und-wirtschaftspruefer-deutschlands/27031296.html?ticket=ST-165815-5WhfRT7qWf6g1Q5OJTDF-ap4

Vi søger nye medarbejdere: https://tyskrevision.com/de/karriere/

Relaterede nyheder